Sabloanele pentru prelungirea si extensia unghiilor

Sabloanele pentru prelungirea unghiilor sunt un accesoriu deloc necunoscut pentru un tehnician de unghii desavarsit care a transformat meseria intr-o cariera. Sabloanele pentru unghii se utilizeaza exclusiv pentru construirea extensiilor sau prelungirea unghiilor cu gel si acril. 

Practic unghiile noastre prin aceasta tehnica pot fi prelungite atat cat ne dorim fiecare. Daca vorbim despre vreo conditie in utilizarea sabloanelor pentru prelungirea unghiilor, singura ar fi aceea de a fi fixate cat mai bine pentru a sustine extensia.

Pentru o utilizare cat mai usoara, aceste sabloane sunt gradate in asa fel incat sa stim exact cat sa prelungim unghiile in mod egal si cat mai natural pentru fiecare deget. Sabloanele sunt utile atat pentru construirea unghiilor false cat si pentru extensia unghiilor naturale.

Aplicarea sabloanelor pe unghii se face una cate una (nu toate in acelasi timp), iar daca vom reusi sa indeplinim singura conditie de a fi fixate bine, adica sa ramana nemiscate, ne vom putea bucura atat noi cat si clientele noastre de unghii lungi, frumoase si naturale. 

Sabloanele pentru prelungirea unghiilor pot fi de unica folosinta sub forma de sabloane la rola sau sabloane refolosibile.

Sabloanele reutilizabile sunt individuale, realizate din teflon un material flexibil care ne permite sa le mulam dupa nevoie pe deget, si fiecare sunt prevazute cu cleme de fixare. La randul lor aceste sabloane sunt gradate, flexibile, si foarte aderente. In plus ele se pot curata foarte usor, si vor ocupa putin loc la depozitare pana la urmatoarea folosire.

Daca facem referire la sabloanele de unica folosinta, ele se regasesc la rola si pot fi la 500buc, 300 buc sau chiar 100buc. Acest tip de sabloane la rola se aplica foarte usor, daca ai un pic de experienta, indemanare si exercitiu. Avantajul forte al acestor sabloane este flexibilitatea si aderenta lor ridicata comparativ cu cele reutilizabile. La randul lor aceste sabloane ocupa foarte putin spatiu la depozitare. Aderenta se poate spune fara retinere ca este un punct forte, deoarece fixarea va fi mult mai buna pe degete astfel nu se vor misca in timpul constructiei sau prelungirii unghiei, asa vom obtine practic o constructie, prelungire sau extensie impecabila.

Pretul acestor sabloane este unul mai mult decat rezonabil putand usor sa difere in functie de model, numarul sabloanelor pe rola sau brand. 

Asa cum am amintit si mai sus sabloanele pentru prelungirea unghiilor pot fi utilizate in tehnici precum cele care folosesc gelul UV sau acrilul.

Intelegem ca prelungirea unghiilor este un accesoriu indispensabil pentru obtinerea unor unghii lungi dupa bunul plac. 

Te invitam sa descoperi toata gama de astfel de sabloane pentru constructie direct pe site, aici.