Cod Fiscal: RO26602263

Nr. Reg. Com.: F02/253/2010

Tel.: 0762 437796

Web: www.obsesiv.ro

Email: contact@obsesiv.ro , obsesiv.ro@gmail.com 

Atentie! Comenzile se pot face exclusiv online sau telefonic. La depozit nu se vand produse cu amanuntul. Aici NU avem magazin de prezentare ! Toate comenzile se livreaza numai prin curier.

Clientii din Loc. Arad pot opta pentru expedierea comenzilor prin curier

Toate comenzile din exteriorul Romaniei, se discuta in prealabil, pentru a stabili tariful si detaliile. Taxele de transport difera, in functie de tara si continent. Toate comenzile din afara teritoriului Romaniei, se platesc in avans (in urma unei discutii in prealabil), inainte de a fi expediate.

Ne rezervam dreptul de a accepta sau refuza comenzi lasate din afara Romaniei.

 

Compania PAM Romania are ca obiectiv, prezenta in fiecare salon de infrumusetare din Romania cu orice fel de produs sau accesoriu din domeniul manichiurii, pedichiuii sau cosmeticii, cu scopul de a ajuta si de a inspira consumatorii directii dar si end userii in viata reala de zi cu zi. 

PAM Romania este un importator si distribuitor de produse si accesorii profesionale, manichiura, pedichiura si cosmetica din Romania, prezent pe piata din anul 2010, cu un portofoliu vast de branduri renumite, nationale si internationale.

.

Portofoliul PAM Romania

Portofoliul PAM Romania include un numar de peste 4000 produse din cele importante branduri internationale. Mai mult decat atat, PAM Romania dezvolta propriile branduri, Sunshine Collection, Royal Femme, Exclusive Nails, Anna Nails, oferind astfel consumatorilor sai game si produse accesibile ca pret, satisfacand in acelasi timp pretentiile referitoare la calitate. 

Compania noastra isi propune sa-si inradacineze pozitia detinuta in peisajul comertului cu produse si accesorii manichiura, pedichiura si cosmetice, pe termen lung urmarind sa dezvolte in continuare ramurile detinute si sa ocupe in continuare o pozitie importanta pe piata de nisa.

Gasim permanent solutii imbunatatind relatiile noastre cu clientii, carora le oferim constant produse, accesorii si marci noi, convenienta si servicii de calitate, elemente care ne diferentiaza pe piata de profil din Romania.

Site-ul nostru pozitioneaza clientii in centrul atentie, depunem eforturi sustinute pentru a le oferi o experienta de cumparare complexa si tot ce au nevoie pentru a arata cat mai bine.

.

VALORILE www.OBSESIV.ro

Seriozitate

Tratam discutiile si comezile cu daruire, sinceritate, implicare, interes real fata de cumparator. Facem ceea ce promitem, si ceea ce ne sta in putinta pentru a rezolva orice problema care poate aparea. Depunem eforturi sustinute ramanand constanti in a nu dezamagi atat partenerii vechi cat nici noii clienti care apar zilnic.

Corectitudine

Integritatea, etica si increderea ne caracterizeaza, deoarece facem tot posibilul ca fiecare client sa fie multumit, chiar si atunci cand inevitabil pot aparea unele obstacole, de comunicare sau de alta natura.

Ambitie

Ne dorim succesul, iar acest lucru ne face constienti ca trebuie sa fim uneori indrazneti, inovativi si optimisti, acest lucru ne obliga sa gasim permanent solutii pentru a fi la zi cu ce se intampla pe piata de profil din lume. Ne mobilizam energia spre dezvoltare, si datorita echipei tinere care se afla in spatele cortinei avem puterea de a obtine ceea ce ne dorim.

Perseverenta

Suntem implicati cu adevarat in ceea ce facem. Muncim cu cat mai multa responsabilitate stiind ca doar astfel putem atinge inimile celor interesati de produsele pe care le aducem pe piata.

Performanta

Pe piata online din Romania este tot mai greu sa reusesti sa faci performanta, datorita dezvoltarii permanente si a concurentei tot mai mare. Exigentele nostre insa sunt ridicate si avem ambitia de a fi printre cei mai buni.

Ne cunoastem valoarea si dorim din toata inima ca si clientii nostri sa ajunga sa cunoasca aceasta valoare. Ne pastram in acelasi timp spiritul realist stiind ca permanent avem ceva de facut, stiind ca permenent putem sa ne imbunatatim serviciile, si stim de asemenea ca succesul trebuie masurat la fiecare pas pe care il facem spre el.

.

Acestia suntem noi, cei din spatele cortinei www.obsesiv.ro

Va invitam sa ne cunoasteti mai bine, luand legatura cu noi!

 

style=