Cum comanzi cu ridicare din EasyBox SameDay?

Cum comanzi cu ridicare din EasyBox SameDay?

 

Peste 1000 de lockere easybox te așteaptă să le testezi, să experimentezi și să te bucuri de o experiență simplă și rapidă de livrare.

Vezi locatiile: https://sameday.ro/easybox/

La plasarea comenzii, alege ridicarea din easybox-ul cel mai apropiat de tine.

Care sunt lucrurile care trebuie sa lecunosti despre EasyBox Sameday:

  • Imediat ce comanda ta ajunge la easybox, in cazul in care ai platit cu cardul online (MobilPay) primești pe mail codul QR și pe SMS codul PIN cu care poți deschide sertarul cu comanda ta.
  • Imediat ce comanda ta ajunge la easybox, in cazul in care platesti ramburs (la lockerele 'easybox' se poate plati exclusiv cu cardul, NU se accepta cash) primești pe SMS codul PIN cu care poți deschide sertarul cu comanda ta.
  • Mergi la easybox, introdu codul PIN primit pe SMS sau scanează codul QR de pe mail și deblocheză sertarul comenzii tale.

Cum platesc?

Poți să plătești doar cu cardul: online sau la ridicarea produselor, în cazul easybox-urilor cu POS.

Vei primi chitanța in format fizic de la aparat în cazul plati la easybox-urilor cu POS, sau în cazul plati online dovada platii o vei regasi in extrasul de cont.

Care este programul de ridicare a produselor din easybox?

Poți ridica produsele din easybox la orice oră din zi și din noapte, în maximum 36 de ore de la momentul în care ești anunțat prin SMS sau 72 de ore în cazul comenzilor livrate vineri, sâmbătă sau duminică. Excepție fac easybox-urile amplasate în centrele comerciale, al căror program coincide cu cel al centrului. Programul fiecărui easybox poate fi consultat și în harta de mai sus.

La easybox nu aștepți si nu stai la coadă. Pur si simplu te deplasezi la cel mai apropiat easybox de tine si iti ridici singur coletul din sertarul alocat fara sa mai depinzi de programul curierului.