Volum Buze, Tratament Non-Invaziv 2 in 1 Eveline Cosmetics

EVELINE-Cosmetics
26,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
EVELINE-Cosmetics
Cod produs - SKU EV-VB2in1

Descriere

Volum buze, tratament non-invaziv 2 in 1 Eveline Cosmetics.

Acest tratament este profesional si se realizeaza in doi pasi, cu un efect in doar 5 minute.

Pasul 1: Scrub si peeling buze

Pasul 2: Ser cu acid hyaluronic

Volum buze, tratament non-invaziv 2 in 1 Eveline Cosmetics.

Daca ai visat mereu buze mai pline, mai carnoase si mai frumoase, acum puteti obtine acest efect prin metode non invazive. 

Eveline Lip Therapy Professional este un tratament non-invaziv in doua faze, care va face ca buzele tale sa isi schimbe aspectul intr-o forma mai frumoasa in doar 5 minute.

Asa cum am aratat si mai sus efectul de buze cu volum se obtine in urma celor doi pasi.

SCRUB SI PEELING BUZE - aceasta etapa ne ajuta sa scapam de pielea uscata (moarta) de pe muzele noastre, astfel buzele ramanand mult mai moi, mai frumoase si mai ferme. Adaosul de uleiuri vegetale nutritive face ca peeling-ul sa fie o sursa excelenta de hidratare si hranire pentru pielea fina a buzelor. De asemenea efectul de peeling stimuleaza microcirculatia, care la randul ei imbunatateste absorbtia si actiunea ingredientelor active.

SER CU ACID HYALURONIC - aceasta a doua etapa are efect de umplere. datorita peeling-ului efectuat la pasul anterior, buzele noastre vor fi pregatite corespunzator pentru intreaga procedura. Crema de umplere este ambalata in tub sub forma unui balsam de buze. Cu ajutorul acestui balsam umplem spatiile intercelulare si datorita actiunii sale, dupa aprox. 5 minute (chiar mai repede uneori), buzele sunt vizibil cu un volum mai maer si mai frumoasae. Actiunea balsamului este vizibila de la prima aplicare, in plus fata de volum buzelor, acest balsam asigura si efectul de buze suculente, foarte bine hidratate.

In timpul actiunii balsamului, pe buze se simte o senzatie usoara de furnicaturi, acesta este efectul ingredientelor active din compozitie, si este un efect perfect normal.

Volum buze, tratament non-invaziv 2 in 1 Eveline Cosmetics.

Gramaj: 

Scrubul si peelingul - 7ml

Ser cu acid hyaluronic - 12ml

Brand: Eveline Cosmetics


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review