27%

Oja Semipermanenta One Step Color, Exclusive Nails, Cod 31, Cantitate 5ml, Culoare Orange Crom

EXCLUSIVE Nails
17,50 RON (TVA inclus) 24,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
EXCLUSIVE Nails
Cod produs - SKU S-ONE 31

Descriere

Oje Semipermanente ONE STEP COLOR de la Exclusive Nails - Ojă Semipermanentă 3 în 1 One Step

O inovaţie nouă, un concept nou gelurile lac ONE STEP, sau oja semipermanentă monofazică, adică cu o singură fază.

De ce spunem că este un gel lac monofazic (cu o singură fază)? Deoarece această ojă semipermanentă nu mai necesită degresare,bază, top coat, cleaner sau finish, operaţii care în general sunt necesitate de tehnica ojei permanente sau a gelului lac. Faptul că aceste operaţii enumerate dispar automat şi timpul de execuţie a manichiurii cu ojă semipermanentă se reduce. Efectul rămâne totuşi acelaşi, un luciu de excepţie şi o durată lungă de viaţă până la 3 - 4 săptămâni. 

Şi în cazul ojei One Step, uscarea lacului se face în lampă UV la fel ca şi la oja semipermanentă clasică.

Pe lângă faptul că este o ojă monofazică, adică 3 în 1, oja de faţă mai are şi alte avantaje cum ar fi pigmentarea puternică a lacului, asta înseamnă mai puţine aplicări, este suficient un singur strat, o singură aplicare şi un maxim de doua straturi, doar dacă aşa suntem obişnuite. Un alt atu alai ojei semipermanente One Step este faptul că această ojă nu mai necesită nici fixare după finalizarea manichiurii, adică rămâne un luciu puternic. Înţelegem de aici că această ojă are în compoziţie un întăritor care nu mai necesită o sigilare suplimentară.

Pregătirea unghiilor se face într-un mod plăcut fără piliri în profunzime ci doar o simplă pilire de nivel cu un buffer. Chiar şi aşa fără o pilire în profunzime rezistenţa acestei oje pe unghii ajunge până la 4 săptămâni. 

Dificultatea la aplicare este una foarte redusă, deoarece vorbim despre UN SINGUR PAS, nu mai efectuăm operaţiile de pregătire, de gel bază, acoperire sau fixare.

Un alt aspect de care ţinem cont când vorbim despre oja permanentă One Step este curăţarea ei de pe unghii, operaţie care vom vedea că se face la fel de simplu precum se şi aplică. Ne folosim de o soluţie de tipul acetonei clasice sau Soak Off, pe care o aplicăm pe un tampon, învelim degetul cu acest tampon, iar apoi îl învelim cu o folie de aluminiu specială. Ţinem aşa degetul aprox. 10-15 min. până vedem că sa înmoiat oja, după care o înlăturăm foarte uşor cu ajutorul unui instrument de tipul instrumentelor pentru cuticule.

Mod de aplicare:

1. Ca primă operaţie pregătim unghia printr-o pilire foarte uşoară de suprafaţă şi de nivel cu o pilă fină sau chiar cu un buffer

2. Aplicăm oja semipermanentă One Step într-un strat subţire după care expunem unghiile razelor UV în Lampa LED 30 sec. sau în Lampa clasică 36W (4 neoane) timp de 120 sec. (2 min.)

3. Opţional dacă dorim aplicăm al doilea strat de oja semipermanentă One Step, după care repetăm operaţia de la punctul 2.

4. Spre surprinderea noastră am terminat practic manichiura. Nu mai este nevoie de nici un alt pas. Ne bucurăm de o manichiură deosebită în doar 2 paşi cei amintiţi mai sus.

 

Avantajele Ojei Semipermanente ONE STEP:

- Nu necesită aplicarea stratului de bază sau de acoperire

- Nu necesită 3 - 4 straturi, un strat este suficient sau maxim 2 straturi

- Nu necesită operaţiile de degresare a unghiei, şi de aplicare a top coat-ului

- Rezistenţă îndelungată 3-4 săptămâni fără pierderea luciului şi fără decolorare

- Uscare rapidă în Lampă UV de 36 Watt - 120 sec. sau Lampă LED - 30 sec.

- Înlăturarea gelului lac One Step nu necesită pilirea ughiilor, îndepărtarea realizându-se cu Acetonă sau Soak Off

Ojă Semipermanentă ONE STEP - Exclusive Nails

Cod: 31

Culaore: ORANGE CHROME - ORANGE CROM

Gramaj: 5 ml

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review