Poze Oja Semipermanenta Hybrid - 06 (Gel Lac Hybrid Base Coat)

     
Pin It


Oja Semipermanenta Hybrid - 06 (Gel Lac Hybrid Base Coat)

SKU: OS-HR-06

Pret: 20 RON

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Oja Semipermanentă HYBRID de la Royal Femme

Conceptul de HYBRID în domeniul ojei semipermanente este un concept relativ nou, dezvoltat după o reţetă nouă ce încorporează uşurinţa aplicării ojei cu rezistenţa gelurilor clasice. Rezultatul este unul de excepţie, deoarece ojele semipermanente Hybrid se aplică foarte uşor, asemenea ojei clasice (având şi vâscozitatea specifică lacului clasic de unghii), însă cu o rezistenţă mult mai mare păstrându-se în timp p eunghii ca şi un gel clasic.

Gelurile Lac de tip HYBRID pot fi aplicate cu acelaşi succes atât pe unghiile naturale cât ţi pe unghiile false, la fel cum procedăm şi cu gelurile. 

Efectele pe unghii sunt deosebite. O culoare curată, frumoasă cu un luciu de gel colorat, o rezistenţă de 3 - 4 săptămâni, unghii mult mai compacte, fără denivelările produse uneori de culoare, fără vreo imperfecţiune, într-un cuvânt o finisare şi un finisaj excepţional.

Timpul de uscare este un alt atu al ojei semipermanente hybrid - se usucă în 120 sec. (2 min.). Îndepărtarea de pe unghii se face la fel de uşor prin intermediul unui dizolvant special de tip acetona în doar 5 - 6 min..

De ce HYBRID? Deoarece este un produs care il localizăm între gelurile clasice şi lacurile de unghii.

Oja Semipermanentă Hybrid este un produs profesional cu o compoziţie pe măsură, spunem acest lucru deoarece printre componente regăsim un complex de răşini şi polimeri ce oferă produsului şi implicit unghiilor o textură aparte cu o strălucire desăvârşită.

Gramaj: 15 ml

Cod culaore: 06 (culoarea poate să difere foarte puţin de poză datorită calibrării ecranului sau a luminozităţii setate)

Brand: Royal Femme 

Mod de aplicare:

1. Pregătim suprafaţa unghiilor degresându-le cu o soluţie specială Nail Prep. 

2. Aplicăm baza de ojă semipermanentă hybrid. Aplicarea bazei pe unghie nu necesită pilirea unghiilor ci doar degresarea loc cu soluţia Nail Prep. În cazul în care suntem obişnuite să pilim un pic înaintea aplicării şi dorim să pilim un pic unghia, se paote efectua această operaţie fără probleme, dar menţionăm că nu este necesară operaţia ( totuţi s-ar putea să lungească un pic rezistenţa pe unghie a ojei). După aplicarea bazei introducem unghiile în lampa UV timp de 3 min..

3. După uscarea bazei, aplicăm primul strat de ojă semipermanentă hybrid. Expunem din nou unghiile la razele UV timp de 3 min. Menţionăm că  înainte de a aplica culoarea pe unghieagităm sticluţa foarte bine (aprox. 1 min.)

4. După uscarea primului strat aplicăm al doilea strat de gel hybrid. Aplicarea straturilor de oja semipermanentă se face într-un strat subţire. Expunem din nou unghiile la razele UV timp de 3 min.

5. Ca ultimă operaţie aplicăm gelul hybrid top coat, pentru o sigilare şi un luciu de excepţie. Şi acest strat de Top Coat se expune la razele UV, după care o degresăm.

Mod aplicare ojă semipermanentă hybridă:

Aplicare extrem de simplă.

Rezistenţă îndelungată pe unghii până la 4 săptămâni, şi o preotecţie foarte bună pentru unghia naturală.

Rezistenţă mare la ciobire, zgârieturi sau alte evenimente neprevăzute.

Oja nu se exfoliază de pe unghii.

Luciul este la fel de strălucitor şi în ultima săptămână ca şi atunci când s-a aplicat.

Uscare rapidă în 120 sec (2 min.).

Pe unghie rezistenţa şi aspectul este de gel chiar dacă în sine este vorba despre o ojă semipermanentă.

0762.437.796 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Geluri Lac Hybrid

Producator: ROYAL FEMME

Cod produs - SKU: OS-HR-06Produse similare


Oja Semipermanentă HYBRID de la Royal Femme Conceptul de HYBRID în domeniul ojei semipermanente e...
20 RON
Oja Semipermanentă HYBRID de la Royal Femme Conceptul de HYBRID în domeniul ojei semipermanente e...
20 RON