Matrite Stampile Unghii, Cod JQ-41, Accesorii Profesionale Manichiura

ObSESIV
7,50 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ObSESIV
Cod produs - SKU JQ-41

Descriere

Matrite Stampile Unghii, Cod JQ-41, Accesorii Profesionale Manichiura.

Stampile unghii pe suport metalic, JQ-41, matrite unghii gravate adanc.

Tehinca modelelor cu stampila se foloseste pentru decorarea unghiilor cu modelele regasite pe placa, si poate fi folosita atat pe unghiile naturale cat si pe unghiile false. 

Aceasta matrita metalica sau placa pentru stampile este gravata in mod profesional cu modele decorative pentru ornamentarea unghiilor sau a manichiurii. Stampilele pentru unghii, asa cum probabil stim deja sunt compatibile cu orice tehnica de lucru, indiferent ca vorbim despre o manichiura cu gel, acril, lac de unghii sau oja semipermanenta, efectul este acelasi.

Pentru realizarea unei manichiuri cu modele stampilate, avem nevoie de o stampila cu cap de silicon si de un razuitor pentru indepartarea excesului de culoare. Daca nu avem aceste accesorii putem achizitiona prima data un kit de stampile unghii care contine si razuitorul impreuna cu stampila.

Acestea pot fi refolosite de cate ori dorim.

Dupa aplicarea modelului pe unghie recomandam sigilarea manichiurii cu un strat incolor de lac, gel sau acryl in functie de tehnica in care lucram.

Stampile unghii pe suport metalic, JQ-41, matrite unghii gravate adanc

Cod: JQ-41

Mentionam faptul ca matrita este protejata de zgarieturi cu o folie de plastic foarte subtire (apropae insesizabila), care trebuie inlaturata pentru a putea fi folosita.


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review