Gene False Banda, Cod 3D H-16, Natural & Soft

20,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU H-16

Descriere

Gene False Banda, Cod 3D H-16, Natural & Soft

Gene False Banda, Cod 3D H-16, Natural & Soft

Genele 'Natural & Soft' sunt gene false de foarte buna calitate realizate 100% manual (100% Hand Made) .

Genele false cu banda sunt foarte practice, si foarte usor de montat. Daca avem un minim de experienta reusim sa le montam in mai putin de 5 min. 

Genele de fata sunt foarte dese, oferind ochilor un aspect foarte natural.

Genele 'Natural & Soft' sunt gene profesionale, ce pot fi refolosite de mai multe ori daca tinem cont de depozitarea si curatarea lor dupa fiecare utilizare. Fiecare pereche de gene poate fi re-utilizata de pana la trei saptamani, daca tinem cont de aceste aspecte. (inlaturarea rimelului si a adezivului dupa folosire).

Pentru a reusit sa obtinem o montura cat mai perfecta trebuie sa tinem cont de cateva aspecte. De exemplu atunci cand manipulam genele, trebuie sa fim atente sa nu deformam suportul banda cand le dezlipim de pe suportul original, este indicat sa folosim o penseta speciala pentru aceasta operatie.

Fixarea genelor false pe pleoapa o facem pastrand conturul genelor naturale, fixarea realizandu-se intotdeauna din coltul exterior al genelor naturale (niciodata din coltul interior).

Aplicarea genelor se face obligatoriu dupa finalizarea machiajului la ochi.

Curbarea genelor si mascara o realizam dupa aplicarea genelor false.

Recomandam de asemenea preincalzirea genelor inainte sa le aplicam pe genele naturale, temperatura lor trebuiind sa fie aproximativ cu cea a corpului. Acest lucru il putem realiza prin tinerea genelor false in mana mai precis le fixam pe degetul mare de la mana, pentru un timp de aproximativ 30 sec.

Aplicarea genelor se poate realiza atat direct cu mana cat si cu ajutorul unei pensete, depinde de cum suntem obisnuite. Dupa fixarea acestora pe pleoape si dupa ce ne-am asigurat ca lipiciul s-a intarit, putem aplica rimelul sau putem sa le curbam cu aparatul.

Continut pachet:

O pereche gene false.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review