Poze Geluri Thermo Colorate - MAGENTA > WHITE (Geluri Colorate Thermocrome)

     
Pin It


Geluri Thermo Colorate - MAGENTA > WHITE (Geluri Colorate Thermocrome)

SKU: GT-MA-W

Pret: 26 RON

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Geluri Unghii Termocrome Colorate de la SunShine - Geluri Colorate Thermo

Gelurile pentru unghii termo sunt geluri colorate care îşi schimbă culoarea sau nuanţa în funcţie de schimbările de temperatură sau mediu.

Vâscozitatea acestor geluri este medie ceea ce înseamnă că se lucrează foarte uşor cu ele fiind şi autonivelante. Vorbim aici despre un joc superb de culori, nişte culori foarte frumoase, viu colorate, foarte pigmentate, în general cantitatea de pigmenţi fiind mai ridicată la aceste geluri decât la gelurile clasice. Jocul de culori şi variaţiile nuanţelor depind în cazul acestor geluri termocrome în mod special de schimbările termice. 

Culorile şi nuanţele gelurilor termo menţionăm că sunt foarte strălucitoare şi intense. Gelurile colorate termo pot fi utilizate pentru realizarea unei manichiuri clasice, french, sau orice altă manichiură diferenţa faţă de gelurile clasice putând fi observată doar la schimbările de temperatură. Ele pot fi utilizate atât pe unghiile naturale cât şi pe unghiile false.

Efectele cele mai speciale le regăsim în mod special când aplicăm gelul pe toată suprafaţa unghiei, atunci se remarcă cel mai bine efectul termo (adică este mult mai vizibil). Acest efect constă practic în obţinerea unui frumos degradeu de la o nuanţă la alta între cele două culori care le putem vizualiza în imaginea produsului. 

Ce se întâmplă de fapt cu gelurile termocrome pe unghia noastră? .... Atunci când schimbăm mediul de la unul rece de exemplu la unul cald, nuanţele gelului de pe unghii se schimbă într-o culoare diferită. Pentru a înţelege mai bine procesul ne gândim la un exemplu: daca avem unghiile de culoare roz opac (Pink Opal) atunci când stăm la soare vara, în momentul în care scimbăm mediul introducând mâinile în apă rece unde temperatura scade, culoarea unghiilor încet se va schimba spregri închis (Ice Granite).

Gelurile termo se aplică în straturi foarte subţiri, pe de-o parte datorită pigmentări puternice, iar pe de altă parte stratul fiind subţire efectul termo (de schimbare a culorii pe unghie) este mult mai rapid la diferenţele de temperatură.

La fel ca la majoritatea gelurilor UV, şi aceste geluri termo trebuie expuse la lumină UV timp de 2 min. - maxim 3 min., iar în lampa cu Leduri este suficient 30 sec.

Gramaj: 5ml

Culoare: MAGENTA > WHITE (Din ROŞU MAGENTA se transformă în ALB)

Ţara de provenienţă: Germania

 

0762.437.796 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Geluri Termocrom

Producator: SUNSHINE Collection

Cod produs - SKU: GT-MA-WProduse similare


Geluri Unghii Termocrome Colorate de la SunShine - Geluri Colorate Thermo Gelurile pentru...
15 RON
26 RON
Geluri Unghii Termocrome Colorate de la SunShine - Geluri Colorate Thermo Gelurile pentru...
15 RON
26 RON
Geluri Unghii Termocrome Colorate de la SunShine - Geluri Colorate Thermo Gelurile pentru...
15 RON
26 RON