40%

Geluri Paint Premium Line, Exclusive Nails, Cod EPP509, Gramaj 5ml, Culoare Hot Pink

EXCLUSIVE Nails
15,00 RON (TVA inclus) 25,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
EXCLUSIVE Nails
Cod produs - SKU EPP509

Descriere

Geluri Paint Exclusive Nails Premium Line - Cod: EPP509

Gama de geluri Exclusive Nails este o gama de geluri profesionale care sa afirmat pe piata din Romania de peste 5 ani, printr-o calitate deosebita.

Noua gama de geluri de la Exclusive Nails - Paint Gel Premium Line, aduce un plus mare gelurilor printr-o noua formula regandita in totalitate, rezultatul fiind unul deosebit, de care in mod sigur te vei indragosti. Elementul nou adus de aceste geluri este Thixotropia, regasit in modul gelului de a rectiona in functie de sarcinile mecanice exercitate asupra lui.

Gelurile Paint sunt geluri speciale pentru pictura. Aceste geluri sunt create pentru a putea realiza pe unghii orice desen sau pictura dorim, indiferent ca vorbim despre tehnica one stroke, one movement, degradeuri, umbriri sau alte efecte pe care dorim sa le aplicam pe decorul manichiurii. 

Puterea de acoperire a gelurilor paint este una foarte ridicata, astfel le putem folosi daca avem fantezie si un pic de experienta pentru a crea modele inedite, unice care categoric vor surprinde.

Ce este Thixotropia?

Thixotropia reprezinta scaderea vascozitatii unui material la exercitarea unor sarcini mecanice asupra lui. Datorita cresterii incarcaturii mecanice asupra lui, cum ar fi presiunea unei pensule la aplicarea sa pe unghie, vascozitatea unui produs sau gel in cazul de fata thixotropic va transforma materialul intr-unul mult mai fluid, foarte usor de intins pe unghie.

Ce se intampla insa cu gelul in momentul in care sarcinile mecanice dispar? (adica nu se mai exergita o presiune mecanica asupra lui cu pensula)

In momentul in care nu mai exercitam nici o presiune asupra lui, ridicand pensula de pe unghie, vascozitatea gelului se va transforma instant, devenind mult mai stabil pe unghie. Asta inseamna ca indata ce vom indeparta pensula de pe unghie, nemaiexercitand o presiune asupra gelului, acesta se va ingrosa. Un avantaj foarte mare, deoarece dispare complect riscul de a curge pe marginile unghiei spre cuticula.

Gelurile sunt realizate in UE si au o calitate deosebita, de prima clasa. Toate materialele si ingredientele folosite sunt premium respectand directivele GMP (Good Manufacture Practice).

Respectarea directivelor  GMP garanteaza calitatea produsului ca fiind premium. Standardele GMP asigura cumparatorul ca va achizitiona un produs care a urmat cateva reguli esentiale de asigurare a calitatii. Toate procesele critice sunt validate pentru a asigura conformitatea cu specificatiile produsului.

Toate procesele de productie sunt foarte clar definite si controlate, orice schimbari fiind evaluate, iar in timpul productiei se inregistreaza scriptic si concret probe prelevate din produse, distributia produsului facandu-se prin sisteme care asigura calitatea.

Garantam calitatea premium al acestor geluri pentru pictura.

Geluri paint profesionale Exclusiv Nails Premium Line.

Cod: EPP509

Gramaj: 5ml

Culoare: Hot Pink

Timp de expunere la UV: 2 min.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review