Poze Folii Aluminiu Îndepărtarea Ojei Semipermanente de pe Unghii

     
Pin It


Folii Aluminiu Îndepărtarea Ojei Semipermanente de pe Unghii

Pret: 13 RON

Pretul include taxa TVA de 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

Folia din aluminiu cu compresă integrată, este folosită special pentru înlăturarea manichiurii cu gel, lac sau ojă semipermanentă. Acestă folie este prevăzută cu burete de celuloză in mijlocul ei, care ajută la îndepărtarea ojei semipermanentă de pe unghii într-un mod foarte util.

Setul conține 20 de bucăți de folii de aluminiu prevăzute cu comprese.

Folia de aluminiu este de 9x6.5 cm, iar buretele prevăzut în interior pe mijlocul foliei este de  3x2 cm.

Mod de utilizare :

1. Pe compresa interioară a foliei de aluminiu se aplică dizolvantul, iar apoi se învelește unghia cu folia. În cazul în care peste oja semipermanentă s-a aplicat un gel luciu permanent clasic, este nevoie de pilarea acelui strat până se ajunge la coloare, apoi se înveleste degetul. Tamponul trebuie sa fie bine înmoiat în dizolvant și aplicat peste unghie. 

2. După învelirea degetului lăsăm să acționeze aproximativ 10-15 minute, timp în care soluția dizolvantă pătrunde stratul de ojă semipermanentă.

3. După ce desfacem folia de aluminiu, stergem unghiile. Pentru a înlătura rămașițele de ojă rămase în urma ștergerii, ne putem folosi de bețișoarele pentru manichiură

In cazul in care au fost aplicate mai multe straturi de oja semipermanenta s-ar putea sa fie nevoie de repetarea acestor operatii.

...........................................................

 

0762.437.796 - Comenzi telefonice
Luni-Sambata, 09:00-18:00

 


Detalii produs


Categorie: Accesorii Diverse