Folie Decorativa Transfer Manichiura, Happy Strawberry

ObSESIV
3,50 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
ObSESIV
Cod produs - SKU F-TRANSFER 27

Descriere

Folie Decorativa Transfer Manichiura, Happy Strawberry.

Foliile de transfer pentru unghii sunt folii decorative cu ajutorul carora reusim sa realizam o manichiura mai interesanta, mai colorata sau de ce nu mai nonconformista.

In funcţie de creativitatea pe care o avem modelele obţinute vor fi unice, deosebite şi de ce nu foarte spontane. Cu aceste folii de tranfer putem realiza modele figurative (dacă folia ne permite), nonfigurative, french clasic dar şi o manichiură pe toatăa unghia dacă dorim (adică unghia este acoperită în întregime cu folie).

Manichiura obţinută cu aceste folii de transfer este una deosebită prin stralucirea de excepţie, jocul de culori, degradeurile metalizate unice (efecte ce nu pot fi obşinute decat prin folosirea foliilor de transfer).

Vă invităm să folosiţi cu încredere aceste folii ornamentale, decorative sau de transfer (cum doriţi să le numiţi), şi vă garantăm o manichiură unică şi de invidiat, o manichiură ce nu poate fi obţinută decât prin folosirea acestor folii de transfer pentru unghii.

Model: Capsuni "HAPPY STRAWBERRY"

Lungime: 118 - 120 cm

Latime: 3,8 - 4 cm

 Mod de utilizare:

1. În prima fază ne asigrăm că unghiile sunt curate şi uscate, pentru o aderenţă cât mai bună şi pentru efectul scontat

2. Se aplică pe unghie un lac colorat sau un Top / Base Coat, după care aşteptăm ca aceste straturi să se usuce bine. Această operaţie o efectuăm deoarece această folie nu are aderenţă pe unghia naturală (nu are aderenţa care trebuie să o aibe).

3. După ce sa uscat acest strat aplicat pe unghia naturală sau pe tips, aplicăm adezivul special pentru folii. Acest adeziv se aplică pe toată unghia doar atunci când dorim să aplicăm folia pe toată unghia, dacă dorim să aplică folia doar pe anumite suprafeţe de pe unghie, atunci adezivul va fi aplicat doar pe acele suprafete.

4. Dupa întinderea adezivului pe unghie putem aplica folia aşa cum dorim , dar întotdeauna cu modelul în sus.

5. Pentru o mai bună aplicare şi pentru obţinerea efectelor dorite, vâ îndemnăm să folosiţi instrumente speciale pentru aplicarea diferitelor ornamente nail art pe unghii cum ar fi beţişoarele din lemn de trandafir sau instrumentele de cuticule. Să ne asigurăm întotdeauna că folia a fost aplicată în mod corect pentru obţinerea modelelor dorite.

6. După aplicarea foliei în locul dorit, şi după ce ne-am asigurat că sa lipit, înlăturăm folia de transfer rămânând astfel pe unghie doar modelul.

7. Pentru o protecţie cât mai bună, recomandăm aplicarea din nou a unui strat Top & Base Coat sau a unui lac incolor. Dacă dorim chiar şi a doua zi mai putem aplica un astfel de strat de protecţie pe unghii.

8. Să nu uităm nici de vârfurile unghiilor pe care am aplicat folia. Să protejăm la fel cu lac sau Top Coat şi aceste vârfuri.

Vă mai aşteptăm şi cu altă ocazie în magazinul online cu produse şi accesorii pentru unghii www.obsesiv.ro

Detalii

SKU
F-TRANSFER 27
Categorii
Brand
Tip Produs
Folie Rola

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review