Creion de Ochi Automat 2 Capete Eveline EyeMax Precision 03

EVELINE-Cosmetics
14,90 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
EVELINE-Cosmetics
Cod produs - SKU EV-CV

Descriere

Creion de Ochi Automat 2 Capete Eveline EyeMax Precision 03.

EYE MAX PRECISION EVELINE COSMETICS - Creion Automat de Ochi cu Burete Corector

Cand vorbim despre Eveline Cosmetics, vorbim din start despre produse cosmetice de calitate superioară. Acest creion este cu doua capete - un capăt creion de ochi automat cu o mină reală de 3,1 cm lungime, și celălalt capăt este un burete corector pentru finisajele unui machiaj perfect.

Creionul de ochi are o mină moale pentru o folosire cât mai ușoară și foarte precisă. ingredientele din compoziția creionului sunt de calitate superioară astfel creionul nu lasă nici un fel de resturi printre gene. Textura minei este una cremoasă ceea ce ne ajută să trasam linii fine, foarte precise fără să fim nevoiți să întindem pielea pleoapelor sau din jurul ochilor.

La rândul lui aplicatorul sau buretele corector este confecționat dintr-un material moale de latex, astfel putându-se obține cu ajutorul lui efectul de "smokey eyes".

Producătorul Eveline Cosmetics ne garantează faptul că ingredientele din compoziție sunt naturale. Lanolina de exemplu este unul din ingredientele de bază a acestui produs, care are proprietatea de a acționa multidirecțional, adică reglează apa și gestionează lipidele din epidermă, înmoaie și netezește în același timp pielea. Un alt ingredient pe care îl regăsim în compoziția creionului de ochi este ceara de albine, care așa cum știm deja conține foarte multe ingrediente minerale care dau elasticitate pielii și catifelarea dorită cu ardoare de atâtea femei. Producătorul ne garantează un efect de 24 ore, o formulă rezistentă ce permite să ne bucurăm de un machiaj perfect pe tot parcursul zilei.

Produsele Eveline Cosmetics reprezintă inovație, calitate și profesionalism din 1983 până în prezent. Eveline Cosmetics a devenit unul dintre cei mai mari producători de cosmetice respectați din lume, aflându-se în peste 70 de țări din întreaga lume.

Culoare: VERDE (Green)

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review