Burete Silicon Machiaj Forma Ovala, Silicon Sponge

ObSESIV
9,00 RON (TVA inclus) 15,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
ObSESIV
Cod produs - SKU BSM-SS

Descriere

Burete Silicon Machiaj Forma Ovala, Silicon Sponge.

Burete silicon pentru aplicarea fondului de ten.

Acest burete din silicon este extrem de practic in aplicarea produselor cosmetice pe fata. In primul rand nu ne mai murdarim pe maini, apoi nu mai ramane produsul cosmetic imbibat in pensula. 

Buretele de silicon nu absoarbe deloc produsul cosmetic aplicat, astfel pierderile sunt reduse considerabil.

Burete Din Silicon Pentru Machiaj Profesional

Siliconul din care este realizat buretele, este foarte moale, delicat si extrem de flexibil. Aceste calitati sunt foarte utile, deoarece poate fi utilizat cu succes indiferent de zona in care il folosim.

Curatarea buretelui din silicon este la fel de usoara, realizand-o printr-o simpla spalare cu apa si sapun.

Avand in vedere ca buretele din silicon este un accesoriu cosmetic neabsorbant, cantitatea de produs pe care o vom folosi pentru machiaj este minima.

Materialul din care este realizat buretele, este foare prietenos cu mediul, ecologic, igienic si asa cum am amintit si mai sus foarte econom. Interiorul bureteleui este fabricat din silicon de calitate, iar invelisul exteriror dintr-un material special numit 'thermoplastic poliuretan' sau TPU. Acest material este special datorita rezistentei pe care acesta o are la grasime sau uleiul de pe fata.

Recomandam folosirea unei cantitati mult mai mici de fond de ten decat ati folosit inainte de utilizarea acestui burete de silicon.


Aplicarea se face prin miscari circulare, sau lungi in functie de obisnuinta pana produsul este aplicat in mod uniform pe toata suprafata dorita. Tensiunea de apasare trebuie sa fie una medie, fireasca si constanta, astfel aplicarea va fi una profesionala.

Dimensiuni:

6,5cm x 4cm


Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review